Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

En god skitaske beskytter dine dyre ski

Skal du snart på skiferie, eller er du i gang med at planlægge rejsen, så er du sikkert helt vildt begejstret. Og det er er helt forståeligt, for en skiferie, er noget helt særligt. Mange mennesker, vælger typisk at rejse sydpå når vinteren er kommet til Danmark, men selvom skidestinationerne også har det kølige vejr, så er det noget helt særligt at opleve. Men selvom man måske er garvet indenfor skirejser, så kan det stadig være en god idé lige at tjekke om man nu har det rette udstyr med sig. Læs med her.

Når du rejser med skiudstyr

Hvis du allerede på forhånd, har udstyr så som dine egne ski når du engang skal på eventyr i sneen, så er det også vigtigt at de er pakket rigtigt ind. Derfor er det enormt vigtigt at have en god taske til dem. Det samme gælder selvfølgelig, hvis man står på snowboard og skal rejse med sit board.

Har du fået arrangeret turen?

Hvis du endnu ikke helt har styr på skiferien endnu, så skulle du måske overveje at få ferien arrangeret af et rejsebureau som er specialister i skiferie. Thinggaard, er et rejeselskab, som har mere end 100 års eksistens og de ved rigtigt meget om netop skiferier. Thinggaard tilbyder blandt andet rejser til Norge, Sverige, Østrig og Frankrig. Alt efter, hvad man søger og hvem man rejser med, så kan man få skræddersyet turen af rejsebureauet.

Pakkeliste til skiferien

En pakkeliste, er vigtigt når man skal ud at rejse. Og når det drejer sig om en destination med kolde temperaturer og masser af vildt terræn, så er det altså med at være opmærksomt. Man skal selvfølgelig huske godt med overtøj og tøj. Listen kan for eksempel indeholde skijakke, skibukser, undertøj til ski, eventuelt uldent undertøj, strømper til netop skisport, skihandsker, tørklæde eller noget andet til at dække halsen. Hue, overtræksbukser og meget andet er også relevant. Et godt tip er at tjekke op på diverse lister når du eller I, skal i gang med at pakke til jeres ferie i sneen.

Udover påklædningen, kan der også være andre ting, alt efter om man har lejet en hytte og måske selv skal medbringe nogle ting. Hvis man rejser med børn, er der desuden også en liste for det. Prøv at søge mere inspiration på nettet, hvis der er tvivl om, hvad der skal med på skiferien.